Sådan kan du forny dit badeværelse på en weekend

Det behøver ikke tage lang tid eller koste mange penge at friske badeværelset op. Der skal nemlig ikke mange eller store forandringer til, før du kan få rummet til at fremstå nyt og anderledes. Vi har her samlet nogle nemme og billige måder, hvorpå du kan forny dit badeværelse på en enkelt weekend.

Elgulvvarme

Elgulvvarme kaldes også komfortvarme, og det er faktisk fordi det skaber en jævn og behagelig varme i rummet. Elgulvvarme til badeværelse er en god løsning, da det er nemt at lægge. Det kræver nemlig ikke, at gulvet brydes op. Du kan faktisk lægge varmemåtter ovenpå et eksisterende gulv og så lægge et nyt gulv, f.eks. fliser eller klinker, ovenpå. Det kan snildt klares på en weekend.

Fuger og fliser

Ødelagte fuger og fliser kan hurtigt få badeværelset til at se misligholdt ud. Du kan derfor gøre meget for udtrykket på dit badeværelset ved blot at skifte knækkede og revnede fliser eller mørke og beskidte fuger ud. Det behøver slet ikke være dyrt, og du kan sagtens bare skifte enkelte fliser uden at du behøver at rive det hele ned.

Farver

Et badeværelse behøver ikke være hvidt. Badeværelset kan få et helt nyt udtryk, hvis du blot er lidt modig og maler vægge eller andre elementer i nogle skønne farver. Du kan enten male hele rummet eller blot en enkelt væg. Det gode ved et malerprojekt er, at du altid bare kan male farven over, hvis du bliver træt af den. Du kan endda vælge den billigere løsning og købe malingen brugt på nettet.

Badeforhæng

Det er meget let at udskifte badeforhænget, men fordi det er så stort et element i badeværelset, kan det give rummet et helt nyt udtryk. Et farverigt badeforhæng kan peppe hele badeværelset op, imens et hvidt badeforhæng er mere stilfuldt og nedtonet. Der er mange muligheder, bare google det!

Armaturer

Det kan gøre en kæmpe forskel at skifte ældre armaturer ved vasken og i brusenichen ud med nogle nye udgaver. Der findes mange forskellige slags og i mange forskellige stil, så det handler bare om at finde nogle armaturer, der passer til din personlige stil og badeværelset stil naturligvis. Det lyder måske som en dyr forbedring, men det behøver det faktisk slet ikke være. Du kan faktisk få nogle ret billige håndvaskarmaturer hos f.eks. Jem & Fix.

Interiør

Interiøret er en af de billigste ting, du kan skifte i badeværelset. Det dækker over alle de standard-elementer, som er en del af badeværelset. Det kan f.eks. være toiletbørste, tandkrus, nipsgenstande, kurve og hylder. Det kan dog også være badeværelsets tekstiler, nemlig håndklæder og tæpper. Alle de små detaljer kan give fornemmelsen af et helt nyt badeværelse.

Skriv en kommentar