Er din bolig klar til at din nye hund flytter ind?

Går du med tanker om at få en hund, kan det også være en rigtig god idé at tænke lidt på, om du har gjort din bolig klar til, at en hund flytter ind.

Der er mange, der ikke lige får tænkt på, at en bolig skal gøres klar til, at en ny kammerat på fire ben flytter ind. Derfor bør du ikke begå den samme fejl. Læs evt. denne guide til hunderacer, hvis du ikke er sikker på, hvilken hund du skal have endnu.

Husk at købe legetøj og udstyr

For det første skal der jo være noget legetøj og udstyr til din hund, når den kommer hjem til dig for første gang.

Nogle gange får du en pakke med fra kennelen eller internatet, alt afhængig hvor du vælger at købe din hund, men det er sjældent nok til længere tid, og derfor kan det være en god ide selv at være på forkant derhjemme med godt udstyr og legetøj til din nye hund.

Er din bolig gjort sikker for en hund?

Så er det også essentielt at gøre din bolig sikker for din hund. Hvad menes der så med at gøre den sikker for en hund?

Jo, der menes blandt andet, at du skal gemme farlige elementer væk, som den eks. kan finde på at bide i. Du må ikke have ledninger eller strømkabler liggende, hvor hunden kan risikerer at bide og få stød.

Det kan også være en god ide at tænke på at få løftet ting væk fra gulvet, som du ikke er interesseret i, at din hund skal bide i. For du kan næsten være sikker på, at den kommer til at bide i alt, hvad den kan få fat på.

Husk at holde et vågent øje med din hund

Så er det naturligvis også vigtigt, at du sørger for at holde et vågent øje med din hund – i hvert fald i den første lange periode, hvor den stadig er hvalp, og hvor den lige skal lære, hvordan reglerne i din bolig er.

Det handler også om at få opdraget din hund godt i en tidlig alder, så du kan være sikker på, at du ikke for altid er nødt til at holde et vågent øje med den, men at du derimod godt kan stole på din hund, når den tøffer rundt på egen hund i din bolig.

Få taget et billede med din nye hund

Når du får en ny hund, er det da også værd at overveje at få taget et godt billede med din nye makker. Find den bedste fotograf her, der kan hjælpe dig med at få taget et rigtig godt billede af din nye hund og hundens nye familie.

Det behøver ikke at koste særlig meget, og selvom du kan tage nok med billeder fra din egen mobil, er det bare noget andet at få taget et billede med en professionel fotograf. Det bliver i en helt anden liga.

En kommentar til “Er din bolig klar til at din nye hund flytter ind?”

Skriv en kommentar