Derfor bør du købe en feriebolig

Går du med tanker om at købe dig en feriebolig, men er du ikke helt sikker på, om det er det rette valg endnu, er der her et par gode grunde til at finde et sommerhus sydpå.

Savner du noget mere varme, kan du her finde de bedste rejser under varmere himmelstrøg, hvor du ikke behøver at ærgre dig over sne og kulde hver morgen.

1 – Et fast sted du kan holde ferie

Vælger du at købe en feriebolig sydpå, kan du glæde dig til at have et fast sted, hvor du kan tage på ferie. Du skal ikke bekymre dig om, om der nu er fuldt booket, eller hvornår du skal tjekke ind eller ud fra dit hotel. Du kommer og går, som du har lyst.

På den måde skal du heller ikke bekymre dig om, at der har været andre mennesker, som har sovet i lige netop den seng, du skal sove i. Der er ikke andre hotelgæster, som har brugt værelserne før dig. Det er helt dit eget.

2 – Lej din feriebolig ud og tjen penge

Kan du leve med, at der er andre, der også bruger dine værelser, og er du interesseret i at tjene lidt penge ved siden af, kan det være en god mulighed at leje din bolig ud som feriebolig til eks. andre danskere, der leder efter noget andet end det traditionelle hotelværelse.

Der er mange danskere, der ejer ferieboliger sydpå, og som lejer boligen ud, når de ikke selv bruger den. Der er mange services og virksomheder, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang, eller du kan overveje at lægge den op på AirBnB.

3 – Køb din bolig en destination med billige flyrejser

Det kan også være en god ide at købe din bolig et sted, hvor der er billige flyrejser til. De billigste rejser med fly skifter naturligvis ofte, men der er nogle områder sydpå, hvor der generelt set over de sidste mange år har været faste lave priser på rejser til og fra Danmark.

Der er mange gode destinationer at vælge imellem. Nogle af de steder, du kan komme billigt til med fly fra Danmark, er bl.a. Mallorca, Malaga og Alicante. Kreta er også en af danskernes favoritter, ligesom du også kan finde mange gode billige afgange til det meste af Italien.

4 – Slip for at betale for hotel hver gang

Med dit eget sommerhus slipper du også for at betale for hotelovernatninger hver eneste gang, du gerne vil på ferie. Naturligvis er det ikke gratis at have et sommerhus sydpå, men du skal ikke betale 500 eller 1000 kroner for hver overnatning, når du gerne vil på ferie.

Så der er mange gode grunde til at få dig en feriebolig sydpå. Har du råd til det, og går du med planer om at købe en bolig i en af de mere eksotiske lande, er det bare med at kaste dig ud i det, så du kan komme til at nyde solen sydpå meget mere hvert eneste år.

En kommentar til “Derfor bør du købe en feriebolig”

Skriv en kommentar