Derfor er epoxygulvet perfekt til industrien

Det behøver ikke at være svært at finde det rette gulv. I hvert fald ikke hvis der er tale om behov for et gulv, som dækker de fleste former for moderne industri.

For hvad er det, der kendetegner virksomhedernes krav til at gulv? Jo, i langt de fleste tilfælde er ønskerne de samme: Det skal være stærkt, pænt og gerne kunne anskaffes til en god pris. Et epoxygulv til industri er svaret på disse ønsker!

Fordelene ved et epoxygulv

Der er mange fordele ved et epoxygulv. En af de åbenlyse er gulvets store styrke. Epoxy males ofte oven på et hårdt gulv som f.eks. et cementgulv. Her blander man epoxygulvet, som efterfølgende hærder. Gulvet lægges lige og flot, så det fremstår elegant og stærkt.

Gulvet kan – når det er helt hærdet – modstår store tryk og slag, i tilfælde af at man f.eks. taber genstande på det. Det gør det oplagt til gulv i produktionsmiljøer, showrooms og meget mere.

Foruden at være et stærkt gulv, så er et epoxygulv også nemt at have med at gøre, når det kommer til rengøringen. Gulvet lægges ud i ét, så det ikke har nogle samlinger. Det gør det nemt at komme over det med både støvsuger og gulvvask, så det altid er pænt og rent. Den høje grad af rengøringsvenlighed betyder også, at gulvet kan bruges i selv de miljøer, som skal være klinisk rene. Det kunne f.eks. være i medicinalindustrien eller i fødevarebranchen. Begge steder, der har høje krav til hygiejnen!

Med slidstyrken og rengøringsvenligheden helt i top, vil det kun skabe yderligere begejstring at vide, at gulvet også kan fås i flotte design! Gulvet kan lægges med et noget mere neutralt udtryk, når det f.eks. bliver lagt i en grålig nuance – eller med en kraftig farve som f.eks. rød eller grøn. Gulvet kan også lægges med en særlig nuance, der skaber liv i gulvet, om end dette typisk er til en merpris.  

At epoxygulvet så også er billigt sammenlignet med andre gulvtyper, gør det til en oplagt kandidat, når virksomheden skal have nyt gulv.

Skriv en kommentar