Bliv klar til julen med blikkenslager og maileg

Som julemånederne nærmer sig, er der ofte mange familier, der ønsker at sikre sig, at huset er hundrede procent klar til, at bedsteforældre, kusiner, nære venner og bekendte inviteres indenfor. Der er dog både ting indenfor som udenfor, der skal spille, for at julen overstås med succes.

Har man derfor sørget for, at blikkenslageren har været forbi, og alt fra inddækninger og tagrender fungerer, som de skal, kan det være en idé at kigge indenfor hjemmets fire vægge. Her handler det især om at pynte huset med diverse æstetiske genstande, der kan sikre den helt rigtige julestemning.

Det æstetiske julehjem

Julepynt findes nærmest i alle hjem, og det smukke ved det er, at der ikke er en specifik standard for, hvordan og hvor meget, som man pynter op. Nogle mennesker er til det ekstravagante, hvor andre er mere nede på jorden.

Et af de mærker, som man finder i det danske hjem hen over julen, er maileg. Dette er et skandinaviske univers af legetøj og illustrationer, der fik sin debut i 1999, og med tiden er det kun gået hen og blevet mere og mere kendt. Mærket består særligt af den store musefamilie, men ligeledes kaninsamlingen og andre unikke designs. Heriblandt findes mærkets egen julekollektion af nisser og mus, samt diverse andre dyr, der pynter hjemmets mange kroge i højtiderne.

Maileg kan være alt fra pynt til gave

Selvom julekollektionen måske primært er tiltænkt som julepynt til det moderne hjem, må man ikke glemme, at maileg startede ud som legetøj til børn. Der findes derfor en række af kaniner og muse, der er tiltænkt familiens mindste.

Kollektionerne behøver derfor ikke kun fungere som pynt. De har nemlig også deres plads under juletræet, hvor dele af dem kan være en gave til familiens småbørn. Legetøjet består af en kæmpe samling af unikke musedukker, kanindukker, senge og meget mere, der kan smykke det helt store dukkehus, som ville være årets gave.

Skal du derfor have pyntet hjemmet og fyldt op under træet, er det en sikker vinder at begive dig på jagt efter noget maileg. Dog bør man bide mærke i, at mærket ikke forhandles i alle legetøjsbutikker, hvorfor det kan være værd at ty til forhandlere på nettet. Med https://www.parcellet.dk/shop/maileg-488s1.html har du en hjemmeside, der ikke går på kompromis med kvalitet og udtryk, men netop prioriterer maileg og det legeunivers, som det er med til at skabe.  

Pak dine gaver ind i maileg

En helt anden side af det at give gaver er selvfølgelig, at man også skal have dem pakket ind på et eller andet tidspunkt inden jul.

Det kan selvfølgelig godt være, at det ikke lige præcis er maileg, som man skal have pakket ind, fordi måske er det ikke lige den gave, som 90-årige Bent ønsker at finde under træet den 24. Det betyder dog ikke, at det skal stoppe en fra at pakke gaven til Bent ind i mærkets egen gavepapir, fordi det kan nemlig imponere de yngre såvel som de ældre sjæle.

3 kommentarer til “Bliv klar til julen med blikkenslager og maileg”

Skriv en kommentar