2 simple råd til og spare penge på elregningen

Få simple råd til hvordan børnefamilien sparer på elregningen 

Som en børnefamilie, er elforbruget ikke et af de mindre. Højst sandsynligt er der en hel del elektroniske apparater i husstanden som trækker en del strøm. Elmåleren synes at snurre rundt i en voldsom fart. Derudover, er der sikkert, som i mange danske hjem et køkken godt indrettet med elektriske køkkenmaskiner, køleskab, komfur og helt sikker en opvasker. Desuden er sandsynligheden for at der også er både vaskemaskine og tørretumbler ret stor. 

Hvad er realistisk at spare på elregningen?

Med børn i huset, er der mange om at bruge, og ikke altid samme begejstring for at spare. Som oftest er børnene ikke involveret i økonomien, og mangler derfor forståelse for, hvor meget der er spare. Med de elpriser der er nu om dage, er det en god idé at tage en snak med husstanden yngre beboere, så de også får gode elvaner. 

Sluk lyset i de rum der ikke bliver brugt, det er spild af elforbrug at lade lyset være tændt. Undgå standby forbrug, sluk de apparater der er muligt på kontakten og ikke standby, standby bruger meget unødvendig el. Optø kød i køleskabet, så reduceres køleskabets elforbrug. Lad opvasker og vaskemaskine køre i de billige timer, brug så vidt muligt ikke tørretumbleren da det er en strømsluger, benyt dig så vidt muligt af at tørre tøjet udenfor. Ydermere er det en fordel der kan mærkes, hvis al belysning udskiftes med sparepærer. Den højere kostpris er hurtigt tjent ind på elregningen.

Små ændringer der giver et stort udbytte på elregningen  

Der skal få ændringer til at sænke elforbruget, ydermere er det fornuftigt med et tjek af elselskab, Find dit nye elselskab her, priserne kan variere meget fra udbyder til udbyder, derfor kan der være mange penge at spare for en børnefamilie.

Skriv en kommentar