Forkæl dine ansatte med luksus firmamassage

Arbejdspladsen er vigtig, ikke kun med hensyn til omsætning, men også med hensyn til moral og arbejdsforhold. Når folk er stressede eller utilfredse med deres arbejde, er det ofte et signal om, at der er noget galt, og det skræmmer forbrugerne væk.

Derfor bør dette håndteres så hurtigt som muligt for at undgå at skade virksomhedens omdømme betydeligt. Hvis du som leder oplever stress eller ubehag på arbejdspladsen, kan du overveje at ansætte en fast massør til din virksomheds massageordning.

Om firma massageordning

En massageordning er et samarbejde mellem en organisation, der tilbyder massage til personalet, og medarbejderen. Der er flere muligheder for at indgå en sådan aftale: Du kan få en massør til at komme en gang om ugen, hver måned (eller sjældnere), og nogle massagefirmaer leverer endda udstyret.

På grund af den store efterspørgsel vælger de fleste virksomheder at hyre en massageservice i stedet. Derfor er det ikke altid dyrere for virksomheder at starte en massageordning op. Mange massagefirmaer opstiller også forventninger, før du går i gang, så du ved, hvad du går ind til. Tjek for eksempel Saga Massages firmamassager ud.

Giver en bedre og sundere arbejdsplads

Firmamassage er en type dybdegående massage, der øger blodgennemstrømningen til musklerne. Som følge heraf bliver de mere smidige, og kroppen bliver varmet op og er klar til at fungere.

En massage af og til giver dine muskler mulighed for at slappe af og gør dig mere rolig. Det øger din koncentration, så du kan fokusere mere effektivt på dit arbejde og vise den samme entusiasme hos dine kunder. Massage kan også være med til at forebygge arbejdsrelaterede skader, så det er en fordel at have en firma-massageordning, selv om du udfører fysisk arbejde.

Endelig vil medarbejderne være mere tilfredse med deres arbejdsgiver, da virksomheden bruger tid og penge på at sikre deres velbefindende – hvilket i sidste ende også er med til at øge produktionen og omsætningen.

Ordningen er skræddersyet

Mange massagevirksomheder tilbyder en vis fleksibilitet ud over en fast tidsplan, så du kan planlægge flere eller færre sessioner efter behov eller bestille en tid hos firmaet til en massage når som helst. Du kan også tilpasse behandlingen til dine medarbejderes daglige arbejdsopgaver uden at skulle betale for ekstraudstyr, som typisk er inkluderet i wellnessmassage.

Massagefirmaer prioriterer deres medarbejderes behov og sikrer, at de får den mest effektive behandling, der er mulig. Derfor bør du tænke over, hvad der er bedst for din virksomhed og dine medarbejdere – det kan have stor betydning for virksomhedens resultater på lang sigt.

2 kommentarer til “Forkæl dine ansatte med luksus firmamassage”

  1. Monitore o celular de qualquer lugar e veja o que está acontecendo no telefone de destino. Você será capaz de monitorar e armazenar registros de chamadas, mensagens, atividades sociais, imagens, vídeos, whatsapp e muito mais. Monitoramento em tempo real de telefones, nenhum conhecimento técnico é necessário, nenhuma raiz é necessária.

    Svar

Skriv en kommentar