Sådan får du smukke og interessante gulve

Måske føler du dig lidt nedslået over de mørkt honningfarvede gulve. Det virker mørkt og indsnævrende på rummet, og derfor er det nærliggende at overveje alternativer. Hvis du sliber det ned, så får det hurtigt samme farve igen.

Men der er en anden mulighed. Du kan vælge epoxymaling fra www.maler-maling.dk, og dermed give dine gulve et helt anderledes præg. Det er muligt at vælge epoxymaling i mange forskellige farver, og du kan helt selv vælge, om det skal være helt lyst eller i en sjovere farve. Der er nogle rum, hvor der er malet med helt sort eller orange.

Det kan være en ide at kigge for eksempel pinterest for at få inspiration. Der er ufattelig mange ideer at kigge igennem på nettet, så det er bare med brainstorme dig selv for ideer og søge på resultaterne. Der skal nok komme nogle fine vinkler frem, og det er altid en god ide at undersøge emnet lidt først. Så kan du altid prøve dig selv lidt af, inden du kaster dig ud i projektet.

Slidstærkt og smudsafvisende

Et gulv malet med epoxymaling er ofte meget slidstærkt. Epoxymaling holder farven i mange år fremadrettet. Derudover kan det være smudsafvisende, og dermed lidt nemmere at renholde end for eksempel helt sarte ubehandlede træbrædder. Det er rigtig vigtigt at tænke på et vedligeholdelsesfrit og nemt gulv, da det ofte kan være forbundet med en stor grad af stress at få skader på de faste overflader i hjemmet.

Epoxymaling er et godt valg til dem, der ønsker et anderledes look, men som også gerne vil have noget relativt slidstærkt. Det er plastmaling, så det er stort set vandafvisende. Det er praktisk i eksempelvis en børnefamilie, hvor familiens mindste måske spilder meget på gulvet. Her er det vigtigt, at støvsugeren kan svinges over gulvet, så der ikke er rester af mad. Det er afgørende for familiens trivsel.

Det er pænt med et anderledes farvet gulv

Prøv at forestille dig et gulv, der er grønt som græsset udenfor. Eller et gulv, der er malet med helt blå epoxymaling. Den hvide farve kan også være flot, da det lysner i rummet. Hvid gør rummene større, hvorimod mere mørke farver indsnævrer rummet. Derfor er det en god ide at finde nogle sjove farver epoxymaling til sit hjem.

Det kan være sjovt at male de normalt træfarvede gulve i en anden farve, og der er også den mulighed at vælge noget mønster. Skaktern kan være et sjovt tvist, som man ikke finder i mange andre hjem. Det er altså med at gå rummene grundigt efter i sømmene, så det pæneste resultat kommer frem. Der er rigtig mange muligheder, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne.

Du vil helt sikkert nyde det anderledes look på gulvene, og det kan gøre meget for rummet. Et trist trægulv kan hurtigt blive frisket op med lidt epoxymaling. Så er det næsten som at træde på et helt nyt gulv, men det har været langt billigere.

Skriv en kommentar