Lej bolig på AirBnB når du skal på ferie

Skal du snart på ferie, og har du endnu ikke booket overnatning endnu, kan det være klogt at overveje muligheden for at leje din helt egen bolig via en side som AirBnB.

Det er lige så nemt at booke en lejlighed eller en bolig på den side, som det er at booke et hotelværelse via Booking, Hotels eller hvad du nu bruger som foretrukne formidler af hotelværelser nu om dage.

Meget mere plads end på et hotel

En af de mange fordele ved at vælge AirBnB frem for et hotel er, at der som regel er meget mere plads, når du vælger AirBnB. Og så er prisen pr. m2 også meget mindre. På et hotel betaler du hurtigt mange tusinde kroner for ganske lidt plads, mens du kan betale det samme for en hel lejlighed med eget køkken, tagterrasse og lækkert badeværelse.

Det er eks. det perfekte match for dig, der skal afsted med en stor familie, hvor I ikke kan klemme jeg ind på et enkelt hotelværelse. Så er AirBnB den rette løsning, hvor I kan leje hele boliger med masser af sengepladser.

Perfekt til kør-selv ferie

Du kan bruge AirBnB, uanset om du flyver, tager toget eller kører i bil. Har du eks. en elbil, og vil du gerne på bilferie i den, er det jo oplagt at finde nogle lækre og unikke overnatninger undervejs, som du ikke kan finde magen til på et hotel.

Hvis du i øvrigt endnu ikke har fået det gjort, så få en ladestation i garagen til din elbil. Så bliver det meget nemmere at lade din bil op og gøre den klar til en længere tur, som du eks. har brug for, når du skal på bilferie.

Tjen penge på at leje din egen bolig ud

Du kan naturligvis også gøre brug af AirBnB til selv at leje din bolig ud, hvis der er perioder, hvor du ikke bruger den, eller hvis du har en ekstra bolig på hånden. Du kan også bruge den til at leje værelser ud, hvis du har ekstra af dem.

Det kan hurtigt give dig nogle tusinde kroner ekstra hver eneste måned, og du kan endda gøre brug af dit bundfradrag, så du ikke skal betale skat af de mange første tusinde kroner. Dog er det en god ide at læse konkret op på reglerne, inden du kaster dig ud i det.

En kommentar til “Lej bolig på AirBnB når du skal på ferie”

Skriv en kommentar