Hvad kan en VVS’er hjælpe dig med?

Du har sikkert undret dig over hvad en VVS’er egentlig laver, og hvornår du som privatperson skal hyre en VVS’er? – Bare rolig, vi har samlet nogle af de mest almindelige VVS-opgaver til dig. Således kan du få et overblik over hvad en VVS’er bl.a. laver, næste gang du er i tvivl om du skal hyre en VVS’er eller en tømrer, eller noget helt tredje. 

Generelt set, dækker en VVS’er områder der har at gøre med vand. Helt konkret kan en VVS’er bl.a. hjælpe dig med at installere dit blandingsbatteri, hjælpe dig med varme, vand, herunder sanitetsinstallationer. Et andet område der også er populært er ved installering af luft til vand-varmepumpe eller luft til luft-varmepumpe. De kan også hjælpe dig med at installere din gulvvarme og lægge rørene. Listen er lang, og afhænger også af om dit enkelte VVS-firma har speciale indenfor noget konkret. Nogle VVS’er har endda også områder indenfor tømre -, og murerfaget. 

Liste over populære VVS-opgaver

Listen er lang, men vi har givet nogle konkrete eksempler på hvad det kan være, inden for specifikke VVS-områder. 

Vand 

  • Vandinstallationer på badeværelset
  • Vandinstallationer i køkkenet, herunder installering og opsætning af vaskemaskine 
  • Udskiftning af ens armaturer, og montering 
  • Omlægning af rør eller udskiftning

Gulvvarme

Få installeret din gulvvarme og lagt rør langs langs fundamentet. En VVS’er kan hjælpe dig med at få lagt gulvvarme i dit hus, således at du kan få opvarmet din bolig gennem en anden varmekilde. Faktisk kan du spare op til mange penge, ved alternativet gulvvarme. Spørg din lokale VVS’er om de arbejder indenfor området, før du beslutter dig.  

Varmeløsninger 

En VVS’er kan ofte hjælpe med at rådgive dig, og hjælpe med installering og montering af varmeløsninger. En velkendt varmeløsning, er fjernvarme som kommer fra dine radiatorer i hjemmet. En VVS’er kan hjælpe dig med at opsætte og installere fjernvarme, eller udskifte eksisterende radiatorer. 

En varmepumpe er også et kæmpe hit hos private hjem i dag, og du kan som forbruger sparer op til 50 % på din varmeregning. Tag en samtale med din lokale VVS’er, og spørg ind til om det kan betale sig at få en varmepumpe på din lokation. Der findes både luft til vand-varmepumpe og luft til luft-varmepumpe. Spørg din VVS’er hvad der bedst kan betale sig for dig. 

Få foretaget et energitjek

De fleste VVS’er laver det de kalder et energitjek. Det foregår på den måde, at de tager ud til din private bolig eller lejlighed, og tjekker op på dit energiforbrug. Her kan du bl.a. for rådgivning og vejledning til alternativer af f.eks. vand- eller varmekilder, med fokus på en energibesparende løsning.  

Jordvarme

Jordvarme er også en varmekilde, som flere og flere danske boligejere benytter sig af. Jordvarme er en energivenlig opvarmningsform, der bl.a. giver store besparelser på din regning. Selvom der er en besparelse, er førstegangs omkostninger forholdsvis store, da der skal graves slanger ned i jorden, rundt om dit hus. Tag en snak med din VVS’er, og hør hans holdning til hvorledes det kan betale sig for dig.  

Nu har du højst sandsynligt fået en bedre indsigt i hvad en VVS’er kan lave, og hvornår du skal hyre en til dit arbejde. 

Din lokale VVS’er i København

Har du stødt på problemer i forhold til ovenstående? – Stougaard VVS har over 10 + års erfaring indenfor ovenstående områder, og er klar til at hjælpe dig. Tag kontakt til os i dag. Vi udbyder VVS arbejde i hele København og omegn, herunder VVS i Brønshøj

 

18 kommentarer til “Hvad kan en VVS’er hjælpe dig med?”

Skriv en kommentar