Hvad gør jeg med en akut VVS skade på min bolig?

Har du en akut VVS skade på din bolig, er det en rigtig god ide at få fat i et VVS firma, der har en døgnservice.

På den måde kan du nemt få ringet efter hjælp, og det er jo aldrig til at vide, hvornår der er brug for det. Et vandrør kan jo lige så nemt springe om natten, som midt på dagen. Vil du takke vedkommende, der kommer og ordner det for dig, kan du altid finde inspiration til gaver her.

Skriv nummeret ned på et akut VVS firma

Hvis du gerne vil være på den sikre side, kan det være en god ide at skrive nummeret ned på et VVS firma med døgnservice, så du ikke skal i gang med at lede efter det, når uheldet sker.

Hæng det evt. på dit køleskab så du hele tiden ved, hvor du kan finde det, hvis det bliver nødvendigt.

Flere VVS firmaer tilbyder døgnservice

Der er en lang række firmaer, der tilbyder døgnservice inden for VVS skader. Derfor kan du også nemt finde et godt firma på Google, hvor du kan skrive nummeret ned og hænge det op.

Du må dog tit leve med, at det ikke er din faste blikkenslager, der kommer forbi, når der er akut problemer med vandrørene. De almindelige VVS firmaer har som oftest ikke døgnservice. Du kan dog med fordel vælge at ringe eller skrive til dit faste firma for at høre, om det er noget, de gør sig i, inden du vælger at undersøge markedet for andre muligheder. Det kan jo være, at de har en døgntelefon, men at du bare ikke er klar over det.

Aldrig til at vide hvornår det kan være nødvendigt

Det er jo aldrig til at vide, hvornår sådan et uheld sker. Det kan være lige op til en fest, hvor du venter mange mennesker hjemme hos dig, og så er det jo vigtigt at få lavet skaden, inden gæsterne dukker op.

Skal du eks. holde fødselsdag, grillfest eller vin- og ostesmagning, må der jo ikke gå sådan noget galt. Læs mere om Camembert her, hvis du i øvrigt mangler inspiration til osten.

Tjek om din forsikring dækker udgiften

En akut VVS skade kan jo hurtigt ende med at forårsage skade for mange tusinde kroner. Derfor er det også essentielt at undersøge, om det er skader, din forsikring kan hjælpe dig med at dække for.

Der er mange, der ikke gør nok brug af deres forsikringer, og det er en skam. Du betaler jo for dem hver måned, og så er det også på sin plads, at de så hjælper dig, når du har brug for det.

Vandskader kan bl.a. være en af de ting, du kan være dækket ind under i din forsikring. Er du ikke sikker på, om de skader, der er kommet på din bolig, er dækket ind under din forsikring, kan det være en smart ide lige at ringe til dem for at få svar på det.

Skriv en kommentar