Gør det selv! Både i huset og haven

Lige nu lever vi i en tid der sætter mange på prøve. Det kan være svært at vænne sig til en hverdag der er så indskrænket, nu hvor vi ikke kan tage på cafeer, barer eller lignende, og ses med vennerne eller veninderne.

Det betyder, at flere har skullet finde ud af, hvad de så skal bruge noget af deres nyfundne tid på. En af mulighederne er, at man kan gå i gang med at fikse forskellige ting og sager rundt omkring i huset eller i haven.

Få gang i dine grønne fingre!

Hvis man aldrig har været en person der er til at gå og gøre ved i haven, så har der været rig mulighed for at komme lidt i gang. Og det er der stadig!

Er det første gang man for alvor giver sig i kast med noget i haven, så kan man nøjes med at starte i det små. Man behøver ikke give sig i kast med en kæmpe udfordring lige fra start af.

Et godt sted at starte er ved at sætte nogle planter op på terrassen. Det kan man gøre i krukker eller i en kapilærkasse. Sidstnævnte er smart, fordi man så kan have flere planter stående tæt, så det mere ligner et bed med blomster i, end enkeltstående blomster i forskellige krukker.

Er man ikke fan af kapilærkasserne fordi de ofte ikke er så pæne at se på, så køb kapilærskjuler så det i stedet kommer til at se pænt ud. Samtidig kan det være nyttigt, da skjulerne ofte gør det nemmere at flytte rundt på kassen end hvis de bare var kapilærkassen for sig selv.

Har du svært ved at komme i gang? Så find inspiration på internettet.

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at lave noget i hjemmet, men du ved ikke lige hvor du skal starte, eller hvordan du skal komme i gang?

Så er der heldigvis mængder af hjemmesider på internettet der kan hjælpe dig med at finde inspiration. F.eks. kan du finde masser af inspiration på netbooster til en lang række emner, som f.eks. køkkenet eller indretningen i dit hjem.

Èn ting er sikkert. Har du lyst til at komme i gang med ”gør det selv” projekter, så kan du finde både inspiration og hjælp til at komme i gang på netter. Så hvad venter du på?

7 kommentarer til “Gør det selv! Både i huset og haven”

  1. EndoPump is a dietary supplement for men’s health. This supplement is said to improve the strength and stamina required by your body to perform various physical tasks. Because the supplement addresses issues associated with aging, it also provides support for a variety of other age-related issues that may affect the body. https://endopumpbuynow.us/

    Svar
  2. Kerassentials are natural skin care products with ingredients such as vitamins and plants that help support good health and prevent the appearance of aging skin. They’re also 100% natural and safe to use. The manufacturer states that the product has no negative side effects and is safe to take on a daily basis. Kerassentials is a convenient, easy-to-use formula. https://kerassentialsbuynow.us/

    Svar
  3. Glucofort Blood Sugar Support is an all-natural dietary formula that works to support healthy blood sugar levels. It also supports glucose metabolism. According to the manufacturer, this supplement can help users keep their blood sugar levels healthy and within a normal range with herbs, vitamins, plant extracts, and other natural ingredients. https://glucofortbuynow.us/

    Svar

Skriv en kommentar