Få gravet kabler ned til fiber i din bolig

Hvis du ikke har fået fiberbredbånd installeret i din bolig endnu, er det bare med at komme i gang.

Der er mange gode fordele ved at få fibernet i sin bolig. Og det er ikke særlig besværligt at få lagt fiberkablerne ind i din bolig. Flere steder kan det endda lade sig gøre at få det hele installeret uden omkostninger, hvilket jo er en kæmpe fordel og kan spare dig for mange penge.

Det kan fibernet gøre for din bolig

Internetudbyderne tilbyder hurtigere forbindelser med fiber. Så først og fremmest kan det give din bolig meget hurtigere internet, hvis du vælger at skifte over til fiber i stedet for. På den måde kan du også nemt begynde at streame alt dit tv i stedet for at køre på det gamle antennekabel.

Derudover kan fiber også have den betydning for din bolig, at den stiger i værdi, hvilket kan være praktisk, hvis du går med tanker om at sælge på et tidspunkt inden for den nærmeste fremtid. En bolig med fiberbredbånd er en moderne bolig.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis det lyder som noget for dig, og hvis du gerne vil gang med at få fiber hjem i din bolig, kan du med fordel klikke dig ind til en af de mange udbydere af fiber for at se, hvem der kan levere fiber hjem til din bolig. Måske kan din nuværende internetudbyder endda hjælpe dig med at få fiber, hvis de har det som en del af deres produktpakke.

Hos udbyderne af fibernet kan du nemt slå din adresse op for at se, om det kan lade sig gøre at få fiber hjemme hos dig. Kan det lade sig gøre, skal du bare bestille fibernet direkte på deres hjemmeside, og så er du ellers godt i gang.

Skal jeg vælge fiber?

Bare fordi du kan få fiber i din bolig, er det ikke ensbetydende med, at det nødvendigvis er det rette valg for dig. Bruger du dårligt nok internettet, streamer du ikke og hører du ikke musik over nettet, behøver du ikke at have så travlt med at skifte over til fiber.

Du skal primært skifte til fiber, hvis du savner en hurtigere forbindelse. Men bruger du dårligt nok nettet i forvejen, kan du nok godt klare dig med den løsning, du har i dag.

Kan jeg vælge 5G i stedet for fiber?

Det kan også være, at du går og tænker på at få mobilt bredbånd og gøre brug af 5G, der lige er kommet på markedet, i stedet for at få lagt fiber ind i din bolig.

Der er endnu ikke klare billeder af, hvad du kan forvente af en 5G løsning, men det er helt klart en mulighed for dig, hvis du ikke vil have fiber, men stadig en hurtig forbindelse.

Hvor god mobildækning har du hjemme og i sommerhuset? Hvis den ikke er god, kan du endda overveje at skifte teleselskab samtidig over til en udbyder, der både har en bedre dækning samt 5G.

Skriv en kommentar