Dødsbo Hjælpen – Ryd lejligheden

Vælg det rette firma

Nu sidder du måske og tænker, hvilket firma man bør vælge til rydning af lejlighed. Det kan også være en svær opgave, at finde et firma, som man kan stole på. For der er trods alt, meget på spil, store opgaver, som man lægger i firmaets hænder, og forudsætter, at de kan klare det hurtigt og nemt, og uden problemer.

For at finde det rette firma, så kan man google sig i nærområdet af dødsboet. Når man har fundet et firma, som kan hjælpe med et dødsbo, så kan man tjekke firmaets Trustpilot, eller eventuelt deres facebookside. Der er ofte anmeldelser, som man kan læse og vurdere. Er de gode, er der gode forudsætninger for at du kan bruge firmaet, er de dårlige, bør du nok overveje et andet firma. 

Ring og føl dig frem

Er du i tvivl, så kan du ringe til firmaet, for eksempel dødsbo hjælpen, og tage en snak med vedkommende der tager telefonen. Fortæl om dine ønsker og forventninger, og vurder derudfra, om du føler sig tryg i vedkommende hænder. Man kan huske på, at hvis firmaet ingen anmeldelser har nogen steder, så kan det være et nyopstartet firma, som man kan ringe og aftale med. 

Du kan også spørge på de social medier, om der er andre, som har gode erfaringer med et dødsbo-firma, som de kan anbefale. Mund til mund, er oftes en rigtig god kilde til reklame. Uanset om det er et dødsbo Fyn eller i københavn, eller andre steder, så er der et firma der kan hjælpe. 

Føl dig godt tilpas indeni 

Det vigtigste er, at du føler dig godt tilbage i situationen. Det kan være svært, når man også står i en sorg-proces, at få det hele til at spille, samtidig med, at man får levet, og er sammen med sin egen familie og venner. For livet skal ikke gå i stå, på grund af et dødsbo. 

2 kommentarer til “Dødsbo Hjælpen – Ryd lejligheden”

Skriv en kommentar