Brug dine feriepenge på din bolig

Er du en af dem, der har fået udbetalt feriepenge, kan du jo vælge at bruge pengene på noget andet end at holde ferie.

Der er nemlig ingen, der siger, at du absolut skal bruge pengene på en charterferie sydpå. Du kan sagtens vælge at bruge dem på noget andet – måske at lave noget på din bolig, nu hvor du har midlerne til det.

Er der noget, der trænger til at blive lavet?

Selvfølgelig skal du kun kaste dig over at lave noget, hvis der er noget, der trænger til at blive lavet. Men er du boligejer, ved du nok også nok bedre end alle, at der altid er noget, der trænger til at få sig en kærlig hånd.

Hvis du har mulighed for det, kan du jo evt. gå rundt og lave en liste over de projekter, du gerne vil have ordnet. På den måde kan du jo nemt og hurtigt se, hvad der bliver råd til at lave i denne omgang, og hvad du evt. skal gemme til næste gang.

Hold ferie derhjemme – og brug pengene på materialer

Hvis du får udbetalt pengene i forbindelse med en snarlig ferie, kan du med fordel vælge at  bruge pengene på din bolig i stedet for at rejse væk. Du kan eks. vælge at bruge pengene på de materialer, du har brug for til at kunne lave de projekter, du har sat dig for.

Materialer til din bolig kan hurtigt ende med at koste en del penge, og så er det jo godt at købe dem nu, hvor du har fået lidt ekstra penge udbetalt til din konto. Og hvis du er heldig, ender der måske med at være en lille smule penge tilovers.

Er du ledig? Brug din tid på din bolig

Er du uden for arbejdsmarkedet, og har du ikke noget job lige pt., kan du jo vælge at bruge din nye tid på at lave ting på din bolig. Du går jo alligevel bare og venter på, at der er en ny potentiel arbejdsgiver, der ringer til dig. Og så kan du lige så godt udnytte din nyvundne tid.

Husk at a-kasserne hjælper dig, hvis du bliver ledig. Der er altid hjælp at hente hos din a-kasse eller fagforening, hvis der er noget, du er i tvivl om, når du bliver fyret fra dit arbejde.

Andet du kan købe for dine feriepenge

Der er dog også mange andre ting, du kan vælge at købe til din bolig for dine feriepenge, hvis du ikke er den store håndværker, eller hvis der bare ikke mangler at blive lavet noget.

Du kan eks. købe noget nyt brugskunst. Hvad med at købe en Hoptimist? Du kan læse historien bag Hoptimisten her, hvis du har lyst.

Du kan også invitere din partner med ud at spise, købe nye møbler til stuen eller bare nyde, at du har lidt flere mellem hænderne i din hverdag. Der er mange muligheder for at bruge dine feriepenge, så du skal bare beslutte dig for, hvad du helst vil.

Skriv en kommentar