Vinteren byder på kulde så gør december ekstra varm

Vinter og december er måneden der forbindes med hygge og kulde.

Når det kommer til december tænker alle for det meste straks på jul og gaver. Men det er ikke alt bare røde roser og lækre kager. December er nemlig en måned med et par “øv” på listen. 

For de fleste mænd er det årstiden hvor man skal have de fede alufælge af bilen. Så bliver den kedelig at kigge på. Dertil kommer at man skal fjerne is på bilen, skovle sne og altid fryser når man er ude. For at toppe det hele af, så skal man stresse gennem måneden for at nå det hele. Hvis ikke man får styr på det hele, så er der ingen hygge juleaften. Det lyder lidt som om hyggen hurtig går tabt i alt det her. Så derfor skal man lige stoppe op og huske hvad det hele egentlig går ud på. 

Hvis du har en kæreste eller kone/mand, så kan det være man skal rette fokus mod det intime. En måned hvor man tager sig mere tid til forholdet. Finder lidt mere ind til hinanden og nyder hinanden. Det er nemlig noget mange glemmer i deres forhold i hverdagen. 

Gør måned til en fejring af jeres sexliv.

Når nu det er en kold måned og man alligevel skal være mere inde. Hvorfor så ikke bruge tiden fornuftigt og gerne på hinanden. Ja hvorfor ikke ? Spørgsmålet er nu bare hvordan. Løsningen er en erotisk julekalender. Her får i som par 24 overraskelse der alle krydrer jeres sexliv. Hver dag får i en ny lille ting i så skal prøve af. Det betyder at i ikke alene får 24 små gaver, i får også 24 frække dage. Det er spændende hvad der venter på jer i morgen. En kalender fra Boutique Erotic har sexlegetøj, frækt lingeri, blid bondage udstyr og tilbehør. Toppen er endda at den indeholder en af de fantastiske Womanizer. Den alene koster stort set det samme hele kalenderen. Så det er også en måde at spare en masse penge på. 

2 kommentarer til “Vinteren byder på kulde så gør december ekstra varm”

Skriv en kommentar