Vi genkender behovet for et nyt display 

Vi genkender behovet for et nyt display 

Næsten alle folk med en mobil kender til udfordringen ved have en smadret skærm. Denne situation kan meget nemt hænde i løbet af ens dag. Som alle ved så er telefon utrolig skrøbelige, hvortil selv få hak kan forudsagde kæmp skade på displayet og dermed gøre din mobil ubrugelig. I kender muligvis til situationen hvor en ven har din telefon og  ved et uheld kommer til at skade den. Den klassiske skade på de nuværende mobiler er påført deres skærme, efersom skærmene er yderest følsomme for slag. Den klogeste beslutning vil derfor være at købe den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det store mængde skader på mange slags iPhones på det danske marked, har en bred vifte af forretninger besluttet sig for at investere i glas beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres mobil uden nødvendigvis at skulle anskaffe sig en helt ny skærm. Ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at jeres mobil ikke bliver smadret hvis du taber den.  

SmartGlass er den bedste skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Hos NORTAGG har vi en masse viden inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en dyd ud af at skulle udvikle den ultimative skærmbeskyttelse til kunderne. Vi har gennem en lang udvikling skabt SmartGlass, som minder om ordinært skærmbeskyttelse på de fleste indikatore. Ordinært skærmbeskyttelse er lavet af skrøbeligt materiale og kan derved nemt blive smadret ved mindre stød. Hvis man køber SmartGlass er I sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da produktet ikke udelukkende er designet af glas, men er lavet med plastik i form af TPU, som giver skærmbeskyttelsen stabilitet som derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan modtage mange skrammer inden man vil opleve skader på jeres skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den specifikke telefon 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal selvfølgelig beskytte hele skærmen, så du ikke har udsatte steder på jeres skærm. Her er SmartGlass lavet til den enkelte telefon udgave, så du kan opleve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og telefonen. Det garantere dig i mod at din skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass din bedste ven skærmbeskyttelsens verden.  

Når man skal investere i den ultimative skærmbeskyttelse er det vigtigt at overveje pålægning, eftersom det skal være nemt for jer at placere selve SmartGlass på din mobiltelefon, da du garateret har set at der ved placering af beskyttelse kan skabes sig luft mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis man køber SmartGlass undgår du denne udfordring, idet du får en monterings spartel, som hjælper jer med at udligne de problematiske pletter.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som hjælper jer med at placere din skærmbeskyttelse optimalt, så du slipper for at SmartGlass ikke beskytter hele skærmen eller sidder forfærdeligt på mobiltelefonen og dermed ikke dækker hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for dig at montere, hvorfor vi er utrolig begejstret for dette redskab til placering.  

 

Skriv en kommentar