Skab en funktionel have med en anlægsgartner

Står du med en have, der er helt tilgroet? Eller er du bare i tvivl om, hvordan du får udnyttet haven bedst muligt? Som husejer er det meget behageligt at have adgang til et grønt område, som er helt ens eget. Et sted, hvor man kan nyde solen og slappe af om sommeren. Det er dog ikke helt nemt at indrette en have, der er brugbar og ligefrem funktionel, især ikke hvis man ikke har grønne fingre. Det kræver nemlig en masse tid og hårdt arbejde. Det kan derfor være en god idé at tage en anlægsgartner, f.eks. denne https://xn--anlgsgartner-stlegaard-e6b85b.dk/ med på råd, så du kan få en have, der passer til dine behov.

Vi har her samlet et par gode ideer, så du kan komme i gang med haven i det nye år.

Terrasse

Terrassen er ofte samlingspunktet for familien om sommeren. Det er nemlig her, man kan slappe af i en hængekøje eller holde grillaften med familie, venner og naboer. En anlægsgartner kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige placering og størrelse, så den både er et sted med sollys og gode temperaturer. En anlægsgartner kan også hjælpe med en støttemur, så terrassen holdes stabilt. Terrassen kan også afskærmes med hegn, men faktisk også med planter. Det er ofte en billigere løsning. Det handler bare om at finde planter med en god vækst, som ikke er så dyr, f.eks. pil. Det giver en billig afskærmning på kort tid.

Blomsterbede

Hvis du gerne vil have liv og farve i haven, så kan et par bede rundt omkring gøre underværker. Her handler det dog om at finde planter, der både er smukke og passer til din grad af havearbejde. Hvis du ikke er så meget til havearbejde, er det derfor en god idé at vælge nogle smukke planter, som ikke kræver den store vedligeholdelse. Her kan en anlægsgartner hjælpe dig med at vælge de helt rette planter til dine behov og ønsker – og så kan du også få hjælp til at anlægge bene dér, hvor du får mest ud af dem.

Hegn

Det er ikke nemt at vælge og sætte hegn op. Det skal være i det rette materiale, og så skal det selvfølgelig også være stabilt og samtidig se godt ud. Det er et større projekt, især hvis det skal gå rundt om hele eller det meste af din grund. Hvis du får hjælp af en professionel anlægsgartner, så slipper du for besværet.

En anlægsgartner kan dog hjælpe med meget mere end det. Du kan også få hjælp til anlægning og vedligeholdelse af græsplæne, hækklipning, træfældning og meget mere for at få lige præcis den have, som du altid har drømt om.

Skriv en kommentar