Perfekte seler til herre 

Perfekte seler til herre 

Seler til mænd er den specielle mulighed for en, der ønsker at holde bukserne oppe. Flere anvender nu livrem for at holde bukserne oppe, her hos os ved vi godt hvorfor seler er uundværlige at have i sin garderobe. Fordi det er ikke blot et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan nemlig også være for at sætte sit eget personlige præg på sit outfit og der er seler til mænd en smart løsning.  

Oprindelig brugt som undertøj.  

Seler til mænd var oprindeligt en normal del af undertøjet, da man satte det inden under trøjen for at holde bukserne oppe og var ikke anset som værende korrekt anvendt at have uden på ens trøje som man efterfølgende gjorde. Selerne oven på trøjen var startede til at sætte detaljen på sit look og dermed skille sig ud og det blev snart et attraktiv beslutning at seler til mænd blev sat oven på skjorten.  

Anvendes til alle former for get togethers 

Seler til mænd er i dag et mere enestående valg at anvede, da det skiller sig ud fra andre og giver en muligheden for at kunne skille sig ud og kan benyttes til alverdens fester for at placere sit eget personlige præg på ens look. Her kan man ligeledes vælge i mellem en mange forskellige modeller af seler og differentierende farver, som hermed får en til at skille sig ud og sætte prikken over I’et sit look.  

Specialiseret valgmuligheder 

Hos os har vi valgt at anvende et mere traditionelt udvalg og fører dermed i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at gøre en kontrast til de hyppigere lysere skjorter, som mange har inden under seler til mænd.  Men kan også let bruges, hvis man blot vil have en mindre kontrast til sin skjorte. 

Mangler man et unikt kendetegn? 

Mangler man muligvis lidt identitet eller en del af dit klædeskab, som er med til at udskille en ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en svaret, da det snildt kan blive ens kendetegn for hvem du er og dermed giver ens outfit et personligt præg. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ej nogle regler om at du ikke kan bruge seler til mænd sammen med et bælte, men det er en fælles viden, at det ikke er svaret at anvende disse to bukseholdere på samme tid. som det i dag er blevet til. Når bare du forstår denne uskrevne lov er det blot tankerne, der sætter grænser for hvad man kan benytte med seler til mænd. Typisk er seler til mænd en accessorie, hvis du skal have en smule pænere påklædning på og derved er seler til mænd hyppigst benyttet uden på en skjorte, men har man en pæn bluse eller t-shirt, uden print ligeledes være en fin løsning.  

Finder vejen tilbage 

Seler til mænd er på vej vej tilbage til hvad, som er moderne og derved kan man være blandt de første til at bringe dem tilbage på moden. BalderClothes er selv tosset med denne mode udvikling og har dermed et udvalg af seler til mænd, så du har muligheden for at vælge præcis de seler, som går i spænd med ens personlige stil.  

Skriv en kommentar