Kom i gang med disse elektroniske enheder

Har du lyst til at komme op af sofaen? Der findes masser af elektroniske apparater, der kan hjælpe dig med at gøre dit liv lidt mere aktivt. Et segboard er et elektronisk skateboard med to hjul og fødder, som du bruger med dine hænder til at holde balancen. Det er en fantastisk måde at træne på, og du behøver ikke engang, at gå udenfor! Aktivitetsure har skridttællere i dem, så du ved, hvor mange skridt du har taget i løbet af dagen. Du kan også finde aktivitetsure, der også har et vækkeur, eller en timer indbygget i dem, og det er et fantastisk redskab, til at finde ud af, hvor meget man egentlig forbrænder af kalorier på en dag. Sidst, vil vi også komme ind på Wii-spil, der kræver, at spillerne bevæger sig, hvilket gør det til en anden fremragende mulighed for at kombinere spil og motion.

Segboard

Et segboard kan bruges til at transportere sig selv på, enten i skole, ned til den lokale købmand, eller ned til kammeraterne. Man tror, at man ikke får bevæget sig på et segboard, og jovist, så får man mindre skridt i hus, men man skal ikke tage fejl af, hvor meget det gavner ens balance og stabilitet, som også gør kroppen stærk. Mangler du et segboard, så kan det være en god ide at læse denne segboard test først.

Aktivitetsur

Ifølge Sundhedsstyrelsen skal man gå minimum 7000 skridt om dagen, for at holde sig sund. Gør du det? Hvis du ikke ved det, kan det være en god id at købe et aktivitetsur, så du kan holde styr på dit helbred. Et aktivitetsur indeholder mere end bare en skridttæller, du kan også få et overblik over din søvn, din kalorieforbrænding, din puls og dit stressniveau med mere.

Wii-aktivitetsspil

Wii har lavet nogle fantastiske spil, hvor man skal være aktiv på samme måde. Her kan man kombinere leg, imens man skal bevæge sig.

5.214 kommentarer til “Kom i gang med disse elektroniske enheder”

  1. discount cialis alesse allegra posologia infantil But then the Giants Гў fought back, Гў in ManningГў s words, Jacobs came alive and Big Blue trailed 24 14 at halftime, thanks in part to a vintage Manning 37 yard TD pass to Randle in the third quarter

    Svar