En bolig med en kapok madras er vejen frem

Når vi skriver som vi gør, er det faktisk helt ind til benet hvad vi mener. At erhverve sig en Kapok madras, er nemlig ikke en engangs handling. Forstået på den måde at når du først har købt en kapok madras, så har du med højeste sandsynlighed allerede taget flere andre valg i dit hjem, som har miljø og bæredygtighed for fokus. Og det fokus stopper som regel ikke der. 

Vores handlinger spredes som cirkler i vandene

Det er lige før at det er en kliche, men jeg vælger nu alligevel at leve mit liv ud fra den. Hver en handling tæller, og hver en inspirere, ikke nok med dig selv til flere handlinger i selv samme boldgade, den inspirere også din omgangskreds. Og det er faktisk ikke så lidt igen. 

Forestil dig at du netop har købt din første kapok madras, nu fortæller du det til din kollega over frokostbordet, det kan være at der er en ved bordet ved siden af, der ved et tilfælde høre hvordan du fortæller om dens overraskende gode egenskaber, som temperaturregulering og fugttransporterende egenskaber. 

 

Hvem ved, måske har han eller hun netop gået og tænkt at skulle af med nogle af natten udfordringerne, og tænk en gang her fås oven i købet et miljøhensyn med i prisen. 

 

Cirklerne har ingen ende, tværtimod, den bæredygtige mode vil frem

Når din kapok madras så er landet på din seng, og det er blevet tid til næste fornyelse i dit hjem eller i din garderobe, så er det faktisk blevet en lille tand mere naturligt, uanset hvilke vaner du havde før, at handle med miljø for omtanke.

Grunden hertil, mener jeg er i samme kategori som cirklerne i vandet, du har allerede taget et miljøvenligt valg, nu er det tid til det næst. Vi handler der hvor vi er vant til at handle, lige indtil vi tager en aktiv handling og bryder mønsteret.  

 

På GreenTown markedsplads er der masser af plads til at lade sig inspirere, her finder du nemlig alt inden for økologisk tøj til kvinder, mænd og børn, samt bæredygtigt tøj og interiør i alle afskygninger og former. Vi ses på markedspladsen. 

Skriv en kommentar