3 tips når du vil male din stue

Går du med planer om at male din stue, eller et af dine andre rum for den sags skyld, og er du ikke så erfaren til at male, er det en god idé at følge med her, da vi kommer med et par gode tips til, hvordan du på bedst og billigst mulig måde kommer i gang med at male din stue.

Find mørklægningsgardiner på tilbud her, hvis du vil have nye gardiner i din stue også.

Brug tid på at finde den perfekte farve

For det første skal du jo finde ud af, hvad der vil være den perfekte farve at male din stue i. Og der er jo tusindvis og atter tusindvis af forskellige farver at vælge imellem, og det er ikke noget, du bare lige træffer en beslutning om på to minutter. Her kan det være godt at komme i gang med at kigge på farvekort, så du kan blive klogere på, hvad der vil se godt ud på dine vægge i din stue. Og du kan godt forberede dig på, at det kan tage tid at blive enige med partneren om det rette valg af farve.

Bestil din maling fra en billig farvehandler

Når du skal købe din maling, kan det være godt at kigge på de forskellige farvehandlere både online og i din by, da der kan være stor forskel på prisen. Der er jo stor forskel på, om du skal betale 70 kroner eller 125 kroner pr. liter maling, hvis du skal bruge 5, 10 eller 20 liter maling. Det løber op i længden, især hvis du skal male flere rum i din bolig. Så det er godt at kigge sig om efter en billig farvehandler, når du skal købe maling.

Vælg pensler og malerruller af en god kvalitet

Sidst, men ikke mindst, er det også godt at bruge lidt penge på at købe malergrej af en god kvalitet. Når du alligevel bruger måske flere tusinde kroner på maling, er der ingen grund til at vælge de billigste og dårligste pensler og malerruller. Der er ingen grund til at spare 50 kroner på en malerrulle for at spare så meget som muligt, når du alligevel har brugt mange penge på malingen. Så er det bedre at give det ekstra for så at få noget ordentligt udstyr at arbejde med, når du skal i gang med at male.

Skriv en kommentar